Nieuws

vacature
GE/ZOCHT

Maak jij OP/TIL en het bovenlokale culturele veld in Vlaanderen en Brussel zichtbaar op Instagram en LinkedIn? Duik je onze ‘Verbindende verhalen’ in op zoek naar straffe quotes? Maak je onze doelpublieken warm met duidelijke én uitnodigende content? 

Ja, graag ...
coördinator erfgoed zuidwest
GE/ZOCHT

Projectvereniging ECRU zoekt een erfgoedcoördinator.

Ja, ik zoek een culturele job
nieuwe subsidies
BELEID

De Vlaamse regering keurde tijdens haar zitting van 30 juni 2023 een nieuw subsidiereglement goed voor kleinschalige bovenlokale cultuurprojecten.

Lees meer
regiovorming
OPROEP

Werk je voor een intergemeentelijk samenwerkingsverband cultuur? Maak het bovenlokaal landschap in jouw (sub)regio eenvoudiger en transparanter. Het Agentschap Binnenlands Bestuur biedt procesbegeleiding aan.

Lees meer
immaterieel cultureel erfgoed
CAMPAGNE

In 2023 wordt wereldwijd immaterieel erfgoed gevierd. Personaliseer de poster van Werkplaats Immaterieel Cultureel Erfgoed en zet jouw immaterieel cultureel erfgoed in de kijker.

Lees meer
bovenlokaal cultuurdecreet
BELEID

Vrijdag 7 juli 2023 gaf de Vlaamse regering haar tweede principiële goedkeuring aan het voorontwerp van het nieuwe Bovenlokale Cultuurdecreet.

Lees meer
JONGEREN

De voorbije twee jaar hebben 15 DURF-projecten plaatsgevonden waarin jongeren aan de slag gingen met hun eigen projectideeën onder de noemer DieNaamGaanZeZelfWelBepalen.

Lees meer
mijn cultuurhuis
CAMPAGNE

In 2023 vieren de cultuurhuizen in Vlaanderen en Brussel feest. De campagne ‘mijn cultuurhuis’ van cult! zet de diversiteit, nabijheid en positieve impact van cultuurhuizen in de verf.

Lees meer

Verbindende to do's & verhalen in je mailbox? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.