Nieuws

regiovorming
REGIOVORMING

De commissie Binnenlands Bestuur diende aan aantal voorstellen tot wijziging in op het voorstel tot regiodecreet.

Lees meer
GE/ZOCHT

Ben jij de office manager die we zoeken? Als office manager ben je het kloppend hart van OP/TIL: je draagt mee zorg voor een vlotte operationele werking, ondersteunt de collega’s en verzorgt het onthaal.

Lees meer
coördinator erfgoed zuidwest
GE/ZOCHT

Hou jij van aanpakken, samenwerken, en van een gevarieerde job? Heb je een voeling met erfgoed en erfgoedbeleid, ben je een geboren planner en heb je ervaring met leidinggeven? Zuidwest ontvangt je graag in een klein, dynamisch team.

Ja, ik zoek een job
PUBLICATIE

Wat als cultuur en welzijn aandacht vragen voor een meer zorgzame maatschappij? Midden januari 2022 presenteren we jou onze 2e publicatie. Een uitnodiging tot samenwerking, met die andere sector. Een uitnodiging tot actie. Een cadeau.

Bestel nu jouw cadeau
selectie subsidies
PROJECTEN

Welke bovenlokale cultuurprojecten selecteerde minister Jan Jambon?

Ontdek ze hier
Ligt jouw netwerk wakker van de energiecrisis?
GE/SPOT

In 2023 wil OP/TIL inspireren rond ecologische duurzaamheid. Maar, van de huidige energiecrisis krijgen wij nu al kopzorgen… We bundelen de tips en inzichten van enkele partners.

Lees meer
beleef weer meer
CAMPAGNE

De Vlaamse overheid lanceerde in samenwerking met VRT, de kunstinstellingen en de socio-culturele sector de koepelcampagne ‘Beleef Weer Meer’. Ga met jouw cultuurhuis, vrijetijdsorganisatie, lokaal bestuur … aan de slag met de campagne én maak jouw publiek weer warm.

Lees weer meer
subsidies
DEADLINE

Een dossier indienen voor een bovenlokaal cultuurproject? Dinsdag 15 november 2022 is de volgende deadline.

Lees meer

Verbindende to do's & verhalen in je mailbox? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.