Nieuws

vacature
GE/ZOCHT

OP/TIL zoekt een jobstudent-dossierlezer, voor 4 dagen.

Lees meer
amateurkunsten
OPROEP

De Vlaamse minister van Cultuur lanceerde in 2021 een nieuwe subsidielijn om talentontwikkeling in de amateurkunstensector aan te moedigen. Dien tegen 15 april 2023 je dossier in.

Vertel me meer
innovatief
OPROEP

Haal jezelf uit je comfortzone, en vraag een subsidie aan voor een innovatief partnerproject. Dien je dossier ten laatste op 15 juli 2023 in.

Lees meer
Wat als de natuur infiltreert in jouw culturele werking?
PROGRAMMA

Waar ontmoeten cultuur en natuur elkaar? Wat gebeurt er als jij de ramen van je cultuurcentrum opengooit? Wat als asfalt verandert in zitbanken en planten?

Lees meer
subsidies
DEADLINE

Een dossier indienen voor een bovenlokaal cultuurproject? Maandag 15 mei 2023 is de volgende deadline.

Lees meer
schatten van vlieg
OPROEP

Rol deze zomer de rode loper uit voor het jonge publiek, met een nieuwe editie van Schatten van Vlieg, de zomercampagne voor families met jonge kinderen.

Lees hoe
duurzaam
GE/SPOT

Heeft (iemand uit) jouw organisatie een fantastisch idee rond circulariteit, maar mis je de middelen of de werkwijze om dit in de praktijk te brengen? Samen met Growfunding realiseert Bond Beter Leefmilieu jouw duurzaam idee.

Klik hier
Buitenshuis
PUBLICATIE

Hoe kunnen we het cultuuraanbod radicaal laagdrempelig, democratisch en gespreid maken? Laat je inspireren door het 2e zine van Buitenshuis, een bovenlokaal cultuurproject.

Klik hier

Verbindende to do's & verhalen in je mailbox? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.