Nieuws

Wat als de natuur infiltreert in jouw culturele werking?
PROGRAMMA

Waar ontmoeten cultuur en natuur elkaar? Wat gebeurt er als jij de ramen van je cultuurcentrum opengooit? Wat als asfalt verandert in zitbanken en planten? Weg van the black box, en de rode zetels. Hoe laat je de natuur binnen in je atelier?

Lees meer
V-loket
BELEID

Het Verenigingsloket is een digitaal platform dat de dienstverlening aan verenigingen moet vereenvoudigen. Er werd een eerste testversie voorgesteld aan de betrokken partners.

Lees meer
regiovorming
REGIOVORMING

Op 1 februari 2023 werd het Regiodecreet definitief goedgekeurd in het Vlaams Parlement.

Lees meer
schatten van vlieg
EVENT

Rol deze zomer de rode loper uit voor het jonge publiek, met een nieuwe editie van Schatten van Vlieg, de zomercampagne voor families met jonge kinderen.

Lees hoe
onderzoek
OPROEP

Doet jouw cultuurhuis ook soms dingen waarvan je vindt dat ze gezien mogen worden? Zet jouw cultuurhuis op de kaart, met deze oproep van cult!

Lees meer
OPROEP

Je staat aan het begin van je professionele creatieve carrière en je kan een fijne werkplek in een inspirerende omgeving gebruiken. Dan is Studio Annext misschien wel dé plek voor jou.

Lees meer
innovatief
GE/SPOT

De minister van cultuur subsidieert 6 nieuwe innovatieve partnerprojecten, goed voor een totaalbedrag van 389.519 euro.

Lees meer
OPROEP

De Vlaamse minister van Cultuur lanceerde in 2021 een nieuwe subsidielijn om talentontwikkeling in de amateurkunstensector aan te moedigen. Dien tegen 15 april 2023 je dossier in.

Vertel me meer

Verbindende to do's & verhalen in je mailbox? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.