Terugblik / Breng je kernboodschap op een originele manier

Je wil dat lokale politici weten hoe relevant en noodzakelijk de werking van jouw cultuur- of gemeenschapscentrum, cultuurdienst, bibliotheek, IGS … is. Stefanie Cornut van communicatiebureau Indiandribble gaf tijdens het webinar op 20 maart 2024 heel wat inspiratie en tools om je verhaal en de vorm ervan af te stemmen op de ontvanger.

Je wil dat lokale politici weten hoe relevant en noodzakelijk de werking van jouw cultuur- of gemeenschapscentrum, cultuurdienst, bibliotheek, IGS … is. Je weet welk verhaal je wil vertellen. Je beslist om in gesprek en interactie te gaan met lokale politici. Tijs Vastesaeger gaf tijdens een webinar op 13 maart 2024 inzichten en insteken om die vragen te beantwoorden en je goed voor te bereiden.

Je wil dat lokale politici weten hoe relevant en noodzakelijk de werking van jouw cultuur- of gemeenschapscentrum, cultuurdienst, bibliotheek, IGS … is. Maar je weet niet hoe dat aan te pakken. We beantwoorden 3 vragen uit het webinar ‘Overtuig met een goed verhaal’, door Ken Veerman.

Wil je een memorandum uitschrijven voor de gemeenteraadsverkiezingen van 2024? Gebruik deze handige checklist.