webinar
WEBINAR

Bovenlokale projectsubsidies, een introductie

Heb je een idee voor een cultureel project? Hou je van samenwerken en verbinden? Wil je met jouw ideeën een impuls geven aan andere sectoren? Maak kennis met de projectsubsidies voor bovenlokale cultuurprojecten in dit webinar.

Basisinformatie over de aanvraag van subsidies

Lien Verwaeren van OP/TIL geeft je in dit webinar van 15 minuten info over de criteria en voorwaarden voor het aanvragen van subsidies. Je krijgt meteen ook heel wat tips mee.

Het decreet bovenlokale cultuurwerking

Het nieuwe decreet Bovenlokale Cultuurwerking loopt sinds januari 2019. De Vlaamse Overheid geeft 2 keer per jaar subsidies voor bovenlokale cultuurprojecten. De volgende deadline voor het indienen van een subsidie-aanvraag is zondag 15 november 2020.

De projectoproep richt zich tot culturele- en jeugdactoren, openbare besturen en niet-commerciële verenigingen, verbonden aan kunsten, cultureel erfgoed, circuskunsten, amateurkunsten, sociaal-cultureel volwassenenwerk en jeugdwerk.

Lien Verwaeren

Hoe kan je het webinar bekijken?

Klik op de link, schrijf je in en kijk meteen. Nadien krijg je nog een mail en kan je de replay van het webinar bekijken.

Een subsidie aanvragen?

Vraag in 5 stappen een subsidie aan voor een bovenlokaal cultuurproject.

Inspiratie?

Lees de verbindende verhalen op deze pagina.

Grensverleggende to do's & verhalen in je mailbox? Schrijf je in voor 1 of 2 nieuwsbrieven.