duurzaam
GE/SPOT

Laat je duurzaam project groeien


Heeft (iemand uit) jouw organisatie een fantastisch idee rond circulariteit, maar mis je de middelen of de werkwijze om dit in de praktijk te brengen? Samen met Growfunding realiseert Bond Beter Leefmilieu jouw duurzaam idee.

Idee voor een duurzaam project?

Een plek die hergebruik van materialen stimuleert. Een participatief buurtrestaurant dat kookt met voedseloverschotten. Een atelier dat oude jeans tot duurzaam isolatiemateriaal verwerkt. Het zijn allemaal voorbeelden van kleinschalige en innovatieve projecten, die dankzij een slimme crowdfundingcampagne een wijk, werkplek of gemeente duurzamer én gezelliger maken. 

Laat je project groeien

Samen met Growfunding realiseert Bond Beter Leefmilieu jouw duurzaam idee. Ze helpen je om je project inhoudelijk te versterken, begeleiden je bij je crowdfundingcampagne en ondersteunen je bij de communicatie

Dankzij het Fonds voor Duurzaam Materialen- en Energiebeheer is er ook cofinanciering van je project mogelijk. Als je budget bijvoorbeeld 8.000 euro is en je haalt 4.000 euro op met de crowdfunding, past het fonds de andere 4.000 euro bij.

Resultaat? Een gefinancierd project dat doordacht, lokaal verankerd en breed bekend is.

Interesse? Dien je projectidee in tot en met 12 maart 2023.

Meer weten?


Wil je meer weten? Schrijf je in voor een online infosessie van Growfunding op 14 februari 2023. 

Grensverleggende to do's & verhalen in je mailbox? Schrijf je in voor 1 of 2 nieuwsbrieven.