cultuur noordrand
CULTUREEL NETWERK

Cultuur Noordrand blaast een 1e kaarsje uit

Cultuur Noordrand bestaat één jaar. En dat vieren ze met een logo en een website. Cultuur Noordrand is één van de 19 intergemeentelijkse samenwerkingsverbanden rond cultuur. Het is een dynamisch cultureel netwerk van steden en gemeenten ten noorden van Brussel.

Intergemeentelijk samenwerkingsverband

Cultuur Noordrand verenigt de steden en gemeenten Asse, Grimbergen, Kampenhout, Kapelle-op-den-Bos, Londerzeel, Machelen, Meise, Merchtem, Opwijk, Steenokkerzeel, Vilvoorde, Wemmel, Zaventem.

Het is een regionetwerk dat culturele actoren verbindt, zo lokale actoren verstrekt en bruggen bouwt naar andere sectoren. Het netwerk werkt samen met culturele en andere partners uit Brussel, Vlaanderen en daarbuiten.

Voor wie is Cultuur Noordrand er?

Cultuur Noordrand stimuleert samenwerking tussen culturele actoren en andere sectoren van binnen en buiten de regio. Het netwerk bouwt bruggen met onderwijs, toerisme, erfgoed … en is er voor individuen, verenigingen en organisaties die mee willen bouwen aan hun werking en samen met culturele en andere partners projecten willen realiseren.

Grensverleggende to do's & verhalen in je mailbox? Schrijf je in voor 1 of 2 nieuwsbrieven.