PUBLICATIE

Bestel onze publicatie rond cultuur & ondernemen

Wat als er meer kruisbestuiving zou zijn tussen de cultuursector en de ondernemerswereld? Midden januari 2022 presenteren we jou onze eerste publicatie: 80 pagina’s inspiratie, tips en grensverleggende duwtjes. Een uitnodiging tot samenwerking, met die andere sector. Een uitnodiging tot actie. Een cadeau.

breek uit
JE bubbel

Cultuur & ondernemen

Wat als cultuur en economie hand in hand gaan? Die vraag stelden we ons een jaar geleden. Wat als we zouden samenwerken. Elkaar inspireren. Naar elkaar luisteren. Stel je voor.

Een jaar later, zijn we een jaar rijker. Aan inzichten. En aan goesting om jou te activeren. Met een extra zetje, een publicatie. We bundelen alle interviews, portretten van cases, foto’s van onverwachte duo’s, citaten uit onze podcasts, de optillende ingrediënten uit ons event OP/HEF. En, we maken handige lijstjes zodat jij ook zelf aan de slag kan, met een ongewone samenwerking.

Bestel nu onze publicatie. Ontvang ze half januari.

GRATIS

Voor wie?

Voor cultuurmakers én ondernemers die graag willen samenwerken. Voor lokale besturen, cultuur- en gemeenschapscentra, bibliotheken, musea, erfgoedspelers, amateurkunstenaars, kunstenaars …

Grensverleggende to do's & verhalen in je mailbox? Schrijf je in voor 1 of 2 nieuwsbrieven.